8 Onderwijsinnovatie padlet

Naast alle officiële tools om online in de les en met de klas aan de gang te gaan, willen we ook ruimte geven aan al die creativiteit die deze crisis ook te weeg heeft gebracht. Dus voor alle inspirerende voorbeelden, best practices die net even buiten de gebaande paden gaan, is deze padlet gemaakt om jouw ervaringen en ideeën te delen. We hebben een Nederlandse en een Engelse verzameling. Laat ook weten wat je er van vindt door sterren uit te delen.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Onderwijsinnovatie padlet

We willen ruimte geven aan al die creativiteit die deze crisis ook teweeg heeft gebracht. Dus voor alle inspirerende voorbeelden en best practices die net even buiten de gebaande paden gaan, is een padlet gemaakt om jouw ervaringen en ideeën te delen. Wees bij het overwegen van deze opties kritisch, met name of de tools AVG-proof zijn! Bedenk dat je van studenten toestemming nodig hebt om de middelen in te zetten. Als een student geen toestemming geeft, moet je een alternatief (kunnen) bieden. We hebben een Nederlandse en een Engelse verzameling van tips en links.

Online Onderwijsparade

Van 15 juni tot 2 juli organiseerden we de 13 webinars over online onderwijs. Door docenten en onderwijsontwerpers, voor docenten en onderwijsontwerpers. Want hoe blijven we goed online onderwijs verzorgen? Alle sessies zijn (voor medewerkers) terug te zien op MS Stream, kanaal Online Onderwijsparade, en op Teams, Team HR-Online Onderwijsparade. Leer van collega's over online interactie, binding, toetsing en tools. Laat je inspireren door de lesplannen en blended learning-aanpak van anderen.